iPhone apps (marthe e)

iPhone apps

    DATO: 08.02.2012 KLOKKEN: 18:37

tenkte og skrive litt om kass apps jeg liker best og har på min iPhone:





Blogg.no : Denne er ekstremt bra og ha for bloggere.. du kan skjekke kommentarer og ikke minst mobilblogge når du fks har dårlig tid osv! Denne er gratis:-)

Bloglovin: Med denne appen kan du få all oppdateringen med dine favoritt blogger. Appen er gratis, og funker veldi bra!

Spotify: Denne appen blir brukt mye for meg. De fleste vet sikkert om denne, men du kan iallefall høre musikk helt gratis og du trenger ikke nett vist du har premium da! Jeg synest den er veldi bra i tillegg er den gratiiiiis<3


Temple run: Er et spill, som du blit syykt lett avhengig av! Og det er mitt yndligsspill akuratt nå. Poenge er og komme lengst, og samle mest penger til og oppgradere nye ting. Og kvaliteten er også veldiiii bra! Er ett supert spill når du kjeder deg. Justin bieber har klart hele 9 millioner på dette spillet ( som jeg har hørt)! dette er gratis.

Wourdfeud: Er også på en måte eit spill.. Og poenge der er og sette sammen ord, som du får poeng av. Du kan legge til venner, som du kan spille imot og chatte med samtidig! Denne appen er gratis:-)

Telenor faktura: denne appen gir deg oversikt over mobilbruken din. Og du kan se hvor mye du bruke på sms, mms, internett osv. Denne er utrolig smart og ha for deg som har telenor! denne er også helt gratis.

Instagram: Denne bruker de fleste som har iphone trur eg. Men med denne kan du følle andre, se bilder og legge ut bilder selv.

Bikbok: Du kan se det nyeste som kommer inn i butikken, og i tillegg får du super bra tilbud. Fks 50%, 3 for 2 på tilbehør osv.

Fun Camera: Med denne kan du redigere bildene dine. Og sette inn forskjellige effekter! gratis.


Hva synest du om appsene, og har du noen av di selv? :-)

Ulrikke Kvalheim

08.02.2012 @ 22:38

Flink du e!:D

har lasta ned mongen av appane <3wii

anne myrhaug

11.02.2012 @ 23:31

Nice blogg! <3 hadde vært fint om du kunne ha kommentert bloggen min tilbake! :-)

Ulli

15.02.2012 @ 22:18

masse av de samme! WOHO <3

laura

21.02.2012 @ 21:10

Justin er ikke god i det spillet

Marthe Eide

Jeg heter Marthe Eide, er 14 år og kommer fra Halsnøy. Her på bloggen kan du lese om min hverdag, outfit, foto og masse annent. Håper dere liker bloggen min!

Kategorier

Blogg

Designet

er laget av emilieaub.blogg.no hits