februar 2012 (marthe e)

iPhone apps

    Dato: 08.02.2012 Klokken: 18:37 Kommentarer: 4

tenkte og skrive litt om kass apps jeg liker best og har på min iPhone:

Blogg.no : Denne er ekstremt bra og ha for bloggere.. du kan skjekke kommentarer og ikke minst mobilblogge når du fks har dårlig tid osv! Denne er gratis:-)

Bloglovin: Med denne appen kan du få all oppdateringen med dine favoritt blogger. Appen er gratis, og funker veldi bra!

Spotify: Denne appen blir brukt mye for meg. De fleste vet sikkert om denne, men du kan iallefall høre musikk helt gratis og du trenger ikke nett vist du har premium da! Jeg synest den er veldi bra i tillegg er den gratiiiiis<3


Temple run: Er et spill, som du blit syykt lett avhengig av! Og det er mitt yndligsspill akuratt nå. Poenge er og komme lengst, og samle mest penger til og oppgradere nye ting. Og kvaliteten er også veldiiii bra! Er ett supert spill når du kjeder deg. Justin bieber har klart hele 9 millioner på dette spillet ( som jeg har hørt)! dette er gratis.

Wourdfeud: Er også på en måte eit spill.. Og poenge der er og sette sammen ord, som du får poeng av. Du kan legge til venner, som du kan spille imot og chatte med samtidig! Denne appen er gratis:-)

Telenor faktura: denne appen gir deg oversikt over mobilbruken din. Og du kan se hvor mye du bruke på sms, mms, internett osv. Denne er utrolig smart og ha for deg som har telenor! denne er også helt gratis.

Instagram: Denne bruker de fleste som har iphone trur eg. Men med denne kan du følle andre, se bilder og legge ut bilder selv.

Bikbok: Du kan se det nyeste som kommer inn i butikken, og i tillegg får du super bra tilbud. Fks 50%, 3 for 2 på tilbehør osv.

Fun Camera: Med denne kan du redigere bildene dine. Og sette inn forskjellige effekter! gratis.


Hva synest du om appsene, og har du noen av di selv? :-)

10 ting dere kanskje ikke visste om meg.

    Dato: 01.02.2012 Klokken: 15:43 Kommentarer: 1

- Jeg hater smatting når folk spiser osv, åårh

- jeg er veldi glad i mat!!!!

- før jeg legger meg må jeg se bak alle skap, ut vindue og over alt for er sykt redd for noen er der når jeg legger meg. Og har altid døren litt åpen, sånn det kommer lys inn! er utrolig redd for mørke, har sitt litt for mye på skrekkfilmer!!

- såver alltid lengee når det er helg og ferie osv.. elsker å såve!

- jeg har regulering, og har hatt det snart i 2 år.. så skal få den av nå snart. Wee!

- jeg spiser for det meste bare usunt, men trener nesten hver dag!

- jeg har ikke tålmodighet.

- Jeg blir lett kjent med nye folk, elsker det!

- jeg tåler ikke mye smågodt (sure og salte ting) og ikke noe med melk i, men selfølgeli spiser og drikker jeg det!!

- jeg elsker og reise til nye steder, og dra på ferie :D Oslo, tyrkia, danmark, London osv.. herlig!

Noe du ikke visste?

btw: Jeg har hatt mye problem med og komme meg innpå blogg.no ++ når jeg kommer meg innpå, går det ikke ann og publisere innlegget!! Og derfor glømt helt ut bloggen. Men no er jeg back again, så håper det funker i ei god stund!